Πολιτική Επιστροφών

Θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από την Real World; Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο! Eχεις περιθώριο επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προϊόντος.

Τρόπος Επιστροφής

Επικοινώνησε με την Real World καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 ή μέσω e-mail στο info@realworld.gr για να μας ενημερώσεις για το πρόβλημα της συσκευής ή αξεσουάρ που αγόρασες! Σε συνέχεια, θα προγραμματιστεί το ραντεβού με την εταιρεία courier, που θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της παραγγελίας σου!

Επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το realworld.gr στο φυσικό μας κατάστημα είναι δυνατή μετά από συννενόηση με το κατάστημα. 

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Το προϊόν που θα επιστρέψεις πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του. Προϊόντα που δεν συνοδεύονται από τα παραπάνω ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για επιστροφη!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Επισροφών στους Όρους Χρήσης.

Πολιτική Ακυρώσεων

Θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου από την Real World; Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο!

Πότε ακυρώνεται μια παραγγελία:

  1. Όταν η ακύρωση γίνει εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την εγγεγραμμένη στο συστημά μας ώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας, με απόλυτη προϋπόθεση η παραγγελία να μην έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών.
  2. Όταν το προϊόν έχει προγραμματιστεί για παραλαβή από το κατάστημα, και σε χρονικό όριο εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την εγγεγραμμένη στο συστημά μας ώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Τρόπος Ακύρωσης

Επικοινώνησε με την Real World καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00 ή μέσω e-mail στο info@realworld.gr για να μας ενημερώσεις για την πρόθεση ακύρωσης της παραγγελίας της συσκευής ή αξεσουάρ που αγόρασες! Εφόσων πληρούνται οι ανωτέρω όροι, η παραγγελία σου θα ακυρωθεί και θα λαβεις επιβεβαιωτικό email για την ακυρωσή της.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!